fitness winkel , Krachtapparatuur & Accessoires

Published Sep 21, 20
6 min read

Haltersteunen Squat Rack 100 - By Gorillasports.nl

Welke Squat Rack Waar?Beste Squatrek Kopen Waar?

Je vraagt je nu wellicht af waarom. De reden is niet zodat jij jezelf in de ogen aan kunt kijken tijdens het squatten, maar wél om je eigen . De uitvoering is erg belangrijk tijdens het squatten en als je in je eentje bent kan je dit niet controleren zonder spiegel. een fitness rack informatie.

Ondanks dat je dit vanaf de zijkant veel beter kunt zien is een spiegel aan de zijkant van squatrack plaatsen geen goed idee. Opzij kijken terwijl je squat met een zware stang in je nek is namelijk niet aangeraden, aangezien de kans op blessures hierbij erg groot is. een fitness rack informatie. Veel mensen hebben hun garage, kelder of zolder omgetoverd tot een homegym.

Ben je op zoek naar meer dan alleen een squat rack? Bekijk dan vooral even wat er mogelijk is met betrekking tot een Crossfit Station. Wil je een squat rack kopen? Bestel een van de prachtige squat racks. Want bij Muscle-Power.nl krijg je gegarandeerd goede kwaliteit. Daarnaast leveren wij het squat rack snel én tegen een prima prijs.

PrijsVerberg filters nieuwGorilla Sports Squat / bankdruk rack Multifunctioneel Verstelbaar €174,95Gorillasports.nl(809) Een oerdegelijk krachtstation dat perfect dienst doet als squat rack, maar ook bij uitstek geschikt is voor het zwaardere bankdrukwerk. In hoogte en breedte te verstellen, inclusief dipsteunen én safety spotters. Maximale belastbaarheid voor haltersteunen van 280kg en 160kg voor de dipsteunen.

belastbaar 260 kg €257,59Gorillasports.nl(809) Een oerdegelijk krachtstation dat perfect dienst doet als squat rack, maar ook bij uitstek geschikt is voor het zwaardere bankdrukwerk. In hoogte en breedte te verstellen, inclusief dipsteunen én safety spotters. De maximale belastbaarheid van de haltersteunen is 280kg en van de dipsteunen is dit 160 kg.

Een Squatrek Kopen Bij Wie?

Ook is het dankzij de dipsteunen mogelijk om dips uit te voeren. De bovenste haltersteunen zijn max. belastbaar tot 200 kg en de onderste haltersteunen zijn max. te belasten tot 250 kg. Voor veel beginnende sporters is het belangrijk om snel resultaat te boeken. Je wi...Gorilla Sports Sissy Squat Station Verstelbaar Belastbaar tot 150 kg €149,95Gorillasports.nl(809) Het Sissy Squat station is uitermate geschikt om je benen (met name de quadriceps) te trainen maar is ook geschikt om je bil- en buikspieren te trainen.

Welke Fitness Rack InformatieGoede Squat Rack Informatie

Dit station is in hoogte en lengte verstelbaar en de kleur is zwart. Er is echter één variant die de quads perfect isoleert: de sissy squ...Gorilla Sports Halterbank/Squat Rack -Haltersteunen met 6 standen - €305,90Gorillasports.nl(809) Deze halterbank is voorzien van een curlsteun en een losstaande haltersteun. De halterbank is verstelbaar in 7 standen en is geschikt voor incline, normaal en decline bankdrukken.

De losstaande haltersteun is ook ideaal t...nieuwHorizon Fitness Adonis Trainingsbank - Verstelbare Halterbank €199,-Fitnessmerken.nl(67) De Horizon Fitness Adonis Trainingsbank is zeer geschikt voor regelmatig thuisgebruik. Zowel de rugleuning als de zitting van deze traningsbank is verstelbaar. Dit geeft je de mogelijkheid om eindeloos te variëren in posities en oefeningen. VerstelbaarheidDe rugleuning van de Adonis trainingsbank is verstelbaar in 7 verschillende posities.

Denk hierbij aan de borst, benen, rug, schouders en armen. Oefeningen Het complete en veelzijdige systeem zorgt voor een groot scala aan variërende pull-up en dip oefeningen. Deze oefeningen zorgen voor snel...Krachtstation €419,90TecTake.nl(4k+) Haal met het krachtstation van tectake een full body workout in huis - fitness rack. Pull-ups, squats, bankdrukken en dips - de trainingsdiversiteit van dit functionele fitness-station met dubbele klim-trekstang, monteerbare dipstangen en lange halteropnamen is bijna oneindig.

€1595,-Nrgfitness.nl(169) NOFB NEO Olympic Power Rack "Neo" komt uit het oud-Grieks en betekent jong. Het Oval Tube-design van de Neo-serie is perfect aangepast voor uw jong en sterk lichaam. De Neo Olympic Power Rack NOPR is perfect te gebruiken met onze losse gewichten, deze zijn apart verkrijgbaar. Deze Power Rack is ideaal voor thuis en professioneel gebruik.

Squat Rack - Power Cage - Power Rack - Beenspieren Trainen

Je kunt oefeningen uitvoeren als: squats, bench- en shoulder presses en deadlifts. Je kunt je dus volledig storten op krachttraining, alle basisoefeningen van de krachtsport zijn hier perfect in uit te voeren. Dit Power Rack is belastbaar tot wel 400 kg! Je kunt dus absoluut spreken van he...Krachtstation met treklat €699,90TecTake.nl(4k+) Haal met het krachtstation van tectake een full body workout in huis.

Squat Rack Kopen? - GorillasportsRawfitness Squat Rack Kopen - Gorillasports.nl

Twee massieve, in de hoogte verstelbare veiligheidsbalken zorgen voor optimale...Home Gym - Powertec Levergym WB-LS Black €1299,-gorillasports.nl.nl(2k+) De WB-LS heeft meer dan 30 effectieve kracht oefeningen in één compacte home gym gebouwd. Hierdoor is het mogelijk om iedere spiergroep optimaal te trainen. De levergym vervangt de halter waardoor deze gym niet alleen effectief maar ook veilig is.

Squat Rack Voor Krachttraining - Gorillasports.nlGoede Squat Rack Bij Wie?

€195,-Nrgfitness.nl(169) meer over de SPRSS Power Rack Strap Safeties De SPRSS Power Rack Strap Safeties zijn alleen compatibel met de Body-Solid SPR1000 Commercial Power Rack en zijn ideaal voor bench press, squats, deadlifts, rack pulls, barbell rows en meer. De SPRSS Strap Safeties zijn eenvoudig aan te passen en zullen de beste vriend van uw Olympische bar zijn door de...Krachtstation €399,90TecTake.nlGratis verzending Haal met het krachtstation van tectake een full body workout in huis.

Twee massieve, in de hoogte verstelbare veiligheidsbalken zorgen voor optimale veilighe...Home Gym - Powertec Multi System WB-MS Black €1995,-gorillasports.nl.nl(2k+) De WB-MS is nog steeds het best verkochte home gym, multi systeem van ter wereld. Deze multigym is volledig uitgerust en zorgt er voor dat alle spiergroepen aan bod komen. De WB-MS combineert meer dan 30 individuele krachtoefeningen in één compacte home gym.

Het is mogelij...Professioneel Power Rack €1449,36Gorillasports.nl(809) Dit nieuwe Power Rack is gericht op de zwaarste vormen van krachtsport. Denk aan squatten, optrekken en dippen. Voeg daar een stang t-bar row of halterstang/bank aan toe en je kunt nóg meer uit je training halen. Voor dit Power Rack geldt; geen poespas, pure krachtsport! De bovenste optrekstang en de haltersteunen zijn beide belastbaar tot 200 kg....Gorilla Sports Power Cage -Hoogwaardig staal - belastbaar tot 250 kg €354,21Gorillasports.nl(809) Bankdrukken, squatten, optrekken en oefeningen met suspension trainers of weerstandsbanden, het kan allemaal in deze geweldige Power Cage.

Squat Rack Fitness Kopen? - Gorillasports.nl

Geschikt voor het trainen van alle spiergroepen. De power cage is wit en gemaakt van hoogwaardig staal. Binnen de krachtsport zijn er drie oefeningen die de basis vormen van elk t...nieuwGorilla Sports Power Lifting Cage met Verstelbare haltersteunen €1078,95Gorillasports.nlGratis verzending Deze Power Lifting Cage is de ideale basis voor een homegym.

Ideaal voor het uitvoeren van zowel compound als isolatie oefeningen. Voor alle fanatieke sporters is het allang geen gehei.. - squat rack.Gorilla Sports T-Bar Row Grip voor Rugspieren & schouders €49,83Gorillasports.nl(809) Deze T-Bar Row Grip gebruik je in combinatie met een Power Rack. Je schuift ‘m op de speciaal daarvoor gemaakte stang en kunt aan de slag.

More from Pro Sledge Hammers

Navigation

Home

Latest Posts

Sportschool

Published Apr 13, 22
6 min read

Fitness Trainers Kopen?

Published Apr 08, 22
6 min read